... ВЕСТИ

      ОТСТРАНЕТЕ ѓи овие две индивидуи ако сакате политички да преживеете во Република Македонија

Македонија 09 / 04 / 2016
    

                   Господинот Б. Црвенковски неможеше да избере по негативени наследници на својата партија СДСМ, индивидуи како Зоран Заев, помилуван криминалец и Р. Шекеринска како подпрецедатл на истата.

Зоран Заев, помилуван криминалец, му се суди за ракет ( најверојатно пак помилуван ). Типичен пример на:

'' Волкот го менува крзното ма не и расипаните навики ''

Како мисли, со кој памет, да стане премиер на Р. Македонија кој ќе ја ''вовлече'' во НАТО и ЕУ?

- Денешното барање во весниците на Шекеринска:

'' Преговори само дa си отидете од власт '',.. не е само траги - комично, ма и неуставно.

- Како СДСМ мисли да дојде на власт преку демократски избори со овие ''две индивидуи''?

- На нелегален начин надвор од парламентот, тоа нема да ви успее. СДСМ може да дојде на власт во Република Мaкедонија само преку избори,.. и само ако победи на тие избори.

СДСМ има доволно време да ѓи ''отфрли '' овие два негативни елемента, како што се З. Заев и Р. Шекеринска за да излезе и да проба да и конкурира на ВМРО - ДПМНЕ, ако не на овие избори, барем на понатамошните.

З. Заев и Р. Шекеринска нека не ве лажат, тие немаат никакво политичко влијание надвор од Р. Македонија.

Со сигурност ќе влијае врз изборниот резултат, ако СДСМ се залага за преќин на преговорите околу Уставното Име на Република Македонија, и бара написмено во нивната изборна програма, на зачленување на нашата држава во ОН и насекаде под УСТАВНОTO Име. Tоа и би било и едно од главното ''оружје'' за победа против ВМРО - ДПМНЕ.

Да земете кредит и да градите,.. не да крадете,.. тоа и вие го можете. Да се надеваме можете да направите нешто подобро за економијата на Република Македонија.

 

 

... ВЕСТИ

ИСПРАТИ КОМЕНТАР:

 
 
ПРЕЗИМЕ
ИМЕ
ГРАД
ДРЖАВА
е-маил
КОМЕНТАР

 

 

 

 

*** Можете да не контактирате и на кoнтакт е-маил: info@makedoniaese.com

 

 

МАКЕДОНOH

 

НИЕ СЕ ДЕФИНИРАМЕ КАКО ЉУБИТЕЛИ НА СЛОБОДАТА 

ЗА НАС МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДАТА 

 АКО ИМА

МАКЕДОНИЈА

 ЗА НАС ИМА И СЛОБОДА

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIAeSE.com Сите Права Задржани

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС
Историја на Македонија

МАКЕДОНИЈА

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

MAKEDONIA

      BACИЛEOH Alexandroy Makedonon МАКЕДОНОН

  АЛЕКСАНДРОЈ   МАКЕДОНОН

Македонско Име вечно нема да загине.
Глава даваме, Македонија и Mакедонско име не даваме.

Од Македонија и Алекcандрoj Македонон, славeн Василeoн Македон нема да се откажеме.
Cлава македонска ќе повратиме,
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон обож
aваме,
Македонија, земја нај мила уважуваме.

Малку сме на број, ЕЈ, ХЕЈ,
силни сме во бој, ЕЈ, ХЕЈ.
ЕЈ, Алекcандрoj, OJ, OJ,
ЕЈ, Македонон, OH, OH.
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон, нас не предводи.