МАКЕДОНОН BИKTOP

МАКЕДОНОН BИKTOP

 

Каде е вода текла,... пак ќе тече,
Александар Македонски, славен Васил Македонски, така рече.
Александар Македонски е Македонски,
македонски е Александар Македонски.
Еј, да знаете, Алксандар Македонски славен Васил Македонски, ние Македонците не даваме.
Малку сме на број, ЕЈ, ХЕЈ,

силни сме во бој, ЕЈ, ХЕЈ.
ЕЈ, Алксандар,
ЕЈ, Македонски.
Алксандар Македонски, славен Васил Mакедоски, нас не предводи.

 

 

 

НИЕ СЕ ДЕФИНИРАМЕ КАКО ЉУБИТЕЛИ НА СЛОБОДАТА 

ЗА НАС МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДАТА 

 АКО ИМА

МАКЕДОНИЈА

 ЗА НАС ИМА И СЛОБОДА

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIJAeSE.com Сите Права Задржани

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС
Историја на Македонија

МАКЕДОНИЈА

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

MAKEDONIA

контакт е - маил : info@makedonijaese.com