☼ ИЛЕ ☼ Иле, Иле, Иле, нашиот Бог нај мил е

ИЛЕ ☼ Македонскиот Бог на Сонцето

 

 

Иле, Иле, Иле, нашиот Бог нај мил е.

Дај ми боже мили, сила,

да заштитам Македонија земја мила.

 

 

 

 

НИЕ СЕ ДЕФИНИРАМЕ КАКО ЉУБИТЕЛИ НА СЛОБОДАТА 

ЗА НАС МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДАТА 

 АКО ИМА

МАКЕДОНИЈА

 ЗА НАС ИМА И СЛОБОДА

Копираит © Македонија е СЕ ☼ MAKEDONIJAeSE.com ☼ Сите Права Задржани

Македонија е СЕ ☼ Партија на Народот на Слободата ☼ МС ПНС
Историја на Македонија
Македонија

Makedonija

Macedonia

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ